Werkgever conflict?

Mediation van Relatiekamer helpt!

Een oplossing zonder langdurige, kostbare juridische procedures.

Klik hier voor meer informatie.
Help ons huisadvertenties in de lucht te houden!
Klik hier voor meer informatie

Zwolle (Overijssel)

  -  
woning te koop - Sterrenkroos 111 in Zwolle (Overijssel)
  • Sterrenkroos 111 - Zwolle Overijssel
  • Sterrenkroos 111 - Zwolle Overijssel
  • Sterrenkroos 111 - Zwolle Overijssel
  • Sterrenkroos 111 - Zwolle Overijssel
  • Sterrenkroos 111 - Zwolle Overijssel
Informatie over de woning
Te koop Sterrenkroos 111 Zwolle, voor wie wil wonen aan het water.

Deze zeer ruime luxe woning gelegen aan de Milligerplas, Stadshagen te Zwolle. Met een mooi uitzicht op het haventje van de Milligerplas met vele recreatiemogelijkheden.
Deze woning heeft 3 bouwlagen. Deze zeer ruime woning biedt de mogelijkheid voor werken aan huis. De indeling heeft centraal op de begane grond de werk- of hobby- ruimte. De ruime eetkeuken ligt 60 cm hoger aan de tuinzijde. De keuken is van alle moderne merk apparatuur voorzien, zoals een inductieplaat met warmhoudplaat, vaatwasser, inbouwkoelkast, magnetron met stoom- grill, oven en crisp functie.

De woonkamer beslaat nagenoeg de gehele 1e verdieping en biedt fraai uitzicht op het Groene Vizier dat aan de achterzijde van de woning ligt. Deze woning heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht op het haventje van de Milligerplas. Op deze verdieping is tevens een ruimte (kitchenette) met koelkast, en ruime opbergmogelijkheden.

De 2 verdieping heeft in totaal 3 slaapkamers. Daarnaast bevinden zich hier de badkamer, separate toilet, de technische ruimte met de c.v. ketel en mechanische ventilatie-unit. De badkamer heeft een stoomcabine met massagestralen, radio en verlichting een extra groot ligbad en een dubbele wastafel.
Buurt:
Aan de rand van stadshagen ligt Milligen aan de Plas, de mooiste locatie in de woonbuurt.

De Milligerplas is ongeveer 1 kilometer lang en 400 meter breed. De plas biedt veel mogelijkheden voor waterrecreatie zoals, roeien, surfen, zwemmen en vissen. Rondom de plas ligt een wandelpad met een totale lengte van 3,5 kilometer. Daar waar de plas grenst aan de bebouwing ligt een brede boulevard met een pier in de Milligerplas. Aan het eind van de boulevard ligt een haventje waar boten te water kunnen gelaten. Langs de oever ligt een kiezel- en zandstrand en een ligweide. In het noorden van de plas ligt een moerasachtig natuurgebied waar diverse soorten trek- en watervogels zich thuis voelen. Op loopafstand zijn er scholen, kinderopvang, gezondheidszorg, fitnessclub, kerken en een winkelcentrum.

straatnaam:Sterrenkroos
huisnummer: 111
postcode: 8043 ND
woonplaats: Zwolle
provincie: Overijssel
land: Nederland
vraagprijs: € 349.000,- k.k.
type woning: eengezinswoning
plaatsingdatum: 12-03-2012
woning: te koop
aanbod van: particulier
meer info op de website


Deze vermelding is sinds 18 juni 2014 26004 keer bekeken.